fresh.jpg

Fresh. Spring 2020 Status Report


14/05/2020Zoals bekend, is Blue Banana in volle gang bij Aartsen. Binnen de organisatie is een aanzienlijk deel van de medewerkers vanuit verschillende afdelingen betrokken bij het project.

 

Financieel inzicht met Fresh

Als onderdeel van Blue Banana is de Fresh-applicatie al vijf maanden in gebruik. Fresh biedt een nieuwe oplossing voor de dagelijkse communicatie met onze leveranciers - voor zowel de inkopers als de administratie. Daarnaast biedt Fresh verschillende financiële inzichten die we tot voor kort uit andere systemen moesten opvragen. Een ander onderdeel van Blue Banana dat al in gebruik is genomen (september 2019) is het financiële pakket van Exact. Dit pakket voorziet in de gehele financiële afhandeling van zaken die voortkomen uit ons ERP-systeem.

 

Voortgang FreshTrade

Naast de operationele systemen Fresh en Exact kennen we momenteel nog het FreshTrade project. Binnen dit project komen verschillende processen aan bod die de gehele organisatie raken. Begin april is de ontwikkelaar Thinkwise begonnen met het bouwen van de eerste onderdelen uit FreshTrade. Planning is om de onderdelen die worden
gebouwd stapsgewijs op te leveren zodat de organisatie ernaar kan kijken en de ontwikkelaar kan voorzien van feedback.

 

Stay fresh!

 

Bananen.png

Blue Banana project