20190722_Aartsen_pand_boerderij002.jpg

Ons hoofdkantoor in Breda

 

Vanuit het moderne hoofdkantoor in Breda stuurt Aartsen de hele organisatie aan. Management, IT, finance, HR, sales, import, logistiek en marketing worden hier centraal geregeld. De directie bestaat uit algemeen directeur en eigenaar Jack Aartsen, operationeel directeur Jasper van der Sandt, financieel directeur Marcel Hendriks en commercieel directeur Menno van Breemen.

Nonstopfresh sinds 1907

 

Wij zijn bijzonder trots op het verhaal dat voor u ligt. Het begon meer dan 100 jaar geleden in Breda. Inmiddels is Aartsen een echt internationaal opererend bedrijf, met vestigingen en partners in alle delen van de wereld. Aartsen is een echt familiebedrijf met inmiddels de vierde generatie aan het roer.

Onze geschiedenis
Aartsen_Board5221.jpg

Benelux

 

In de Benelux heeft Aartsen 3 vestigingen waarvan 2 in Nederland (Breda en Venlo) en 1 vestiging in België (St. Katelijne-Waver).

Onze aanpak
breda.jpg

Breda


Het hoofdkantoor is gehuisvest in een monumentale boerderij met een modern kantoorpaviljoen. Aartsen Breda heeft tevens een compleet geconditioneerd magazijn van meer dan 15.000 m² en faciliteiten om bananen te rijpen.

Venlo


De vestiging in Venlo is onze belangrijkste gateway naar Oost en Zuid-Nederland en het Duitse Ruhrgebied. Aartsen Venlo beschikt over een compleet geconditioneerd magazijn van 10.000 m² inclusief verkooploods.

venlo.png
st-katelijne-waver.png

St. Katelijne-Waver


Onze vestiging in St. Katelijne-Waver is zeer strategisch gelegen en ligt naast de grootste veiling van Europa in het hart van België en de Benelux. Aartsen beschikt hier over een verkooploods en 5.000m2 geconditioneerd magazijn om de klanten in deze regio te bedienen.

Azië

 

Vanuit onze vestiging in Hong Kong, waar lokale mensen werken, bedienen we het continent Azië.

Onze aanpak

Hong Kong


Onze belangrijkste internationale gateway in Azië.

 

Ga naar de website van Aartsen Asia

Aartsenfruit Asia Hong Kong (1).jpg
Suitcase.png

Thank you for flying Aartsen

 

Aartsen is trots op haar wereldwijde netwerk van partners. Iedere dag weer vertrouwen zij hun groenten en fruit toe aan Aartsen. Over land, water en door de lucht komen de producten bij Aartsen en vinden zij hun weg naar uiteenlopende afnemers. Het vertrouwen in Aartsen is gebaseerd op haar sterke reputatie. Wij beschikken over een breed merkenportfolio en besteden veel aandacht aan branding, presentatie en marketing.

Lees meer

Onze kwaliteits certificaten

 

Nonstopfresh is ons kwaliteitslabel, een belofte die we dankzij uitgebreide certificering iedere dag waarmaken.

 

AEO certificaat

IFS Broker certificaat Breda

IFS Logistics certificaat Breda

IFS Logistics certificaat Venlo

IFS Logistics certificaat Frugro

BIO certificaat Breda

BIO certificaat Venlo

BIO certificaat Frugro

Bio certificaat Aartsen N.V. (SKW)